Enquadernació i acabats

Enquadernació i acabats

La forma com es presenta el material imprès pot marcar la diferència entre allò ordinari i allò extraordinari. Com a experts en enquadernació no només oferim una varietat d’opcions d’enquadernació, com ara espiral, tapa dura o enquadernació d’anelles, sinó que també afegim tocs d’acabat com laminats, estampats amb relleu i vernissos que fan que el producte final sigui visualment impactant i agradable al tacte.

L’elecció adequada d’aquests acabats no només reforça la qualitat del contingut, sinó que també comunica l’atenció al detall i el compromís amb l’excel·lència, cosa que, en darrer terme, influeix en la percepció del client i l’èxit de la peça impresa.

Et podem ajudar?

Contacta'ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats

Serveis destacats

Impressió digital

Per a tiratges curts i mitjans el nostre servei impressió digital, les nostres màquines a color i negre, ens permeten donar un gran servei i qualitat.

Gran format

Al nostre plòter podem imprimir sobre gairebé tota mena de materials, adhesius, etiquetes, encunyades, senyalització, vehicles, etc.

Disseny gràfic i maquetació

A través de les diferents eines digitals que disposem, crearem dissenys pensats per potenciar la imatge de marca de la teva empresa.

Marxandatge

Som distribuïdors dels principals importadors del sector, cosa que ens permet oferir des del bolígraf més barat fins al producte més sofisticat.

Enquadernació i acabats

Gran varietat d'acabats, tant d'enquadernació, tota mena de plegats, plastificats, encunyats i molt més.

Impressió offset

La impressió offset ofereix qualitat excepcional, colors vius i resultats professionals per assegurar la màxima qualitat.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats