Qui som

La nostra història

1990

A mitjans dels 90, amb un ordinador, una impressora i molta il·lusió comencem el nostre camí en un petit local de Sant Feliu de Llobregat. Durant els primers anys, la nostra principal activitat era la maquetació de manuals.

1998

A poc a poc vam anar fent-nos buit al món de la impressió, i aquest any, va arribar el nostre primer gran canvi. Gràcies als grans resultats obtinguts durant els anys anteriors vam poder adquirir més maquinària; cal destacar que es tractava de maquinària de segona mà, per la qual cosa estava més temps reparant que treballant.

2000

Gràcies a la compra de maquinària vam poder anar creixent progressivament, i vam començar a ser allò que som ara. Durant aquest any vam comprar la nostra primera màquina nova a color, i posteriorment vam poder anar comprant màquines a B/N, plotters…

2009

Seguíem creixent amb molta il·lusió, per la qual cosa el 22 de desembre de l'any 2009 vam decidir fer el gran salt. Ens vam mudar a Barcelona, el local oferia millors condicions, ja que era més ampli, modern i equipat. Això ens va permetre instal·lar la nostra maquinària i crear un espai ampli per poder manipular a la perfecció.

2012

Els anys següents vam anar ampliant la nostra maquinària i renovant aquella que estava antiquada. El local a poc a poc s'anava omplint amb màquines en color, B/N, trepant, plastificadora, guillotina, cisalla, plotter…

2016

En aquest moment disposem d'una gran varietat de serveis i solucions per oferir als nostres clients. Tenim clar que 2016 és l'any tecnològic, per això ens estem fent una immersió al món digital, amb la creació de la nova pàgines web.

2018

Seguim ampliant els nostres serveis i comencem a treballar amb molta més intensitat el tema merchandising, som distribuïdors de les primeres marques del sector.

2020

Parada COVID, amb tot i amb això adquirim el nostre plotter de 1.60 m, on podem imprimir tot tipus de materials d'interior i exterior, complementat amb la laminadora, cosa que ens permet fer treballs en gran format, en flexible i rígids.

2023

Canviem la nostra web, per millorar la visibilitat dels nostres serveis flexible i rígids.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats