Gran format

Gran format

La impressió en gran format és una eina essencial on la presentació visual té un paper crucial en la comunicació i el màrqueting. Aquestes solucions permeten la creació de cartells, bàners, tanques publicitàries i gràfics grans que capten l’atenció d’audiències de tot tipus.

La tecnologia avançada d’impressió en gran format garanteix una alta qualitat d’imatge, colors intesos i una durabilitat que resisteix les inclemències del temps, fet que la converteix en una elecció intel·ligent per a campanyes publicitàries a exteriors. A més, la personalització i la versatilitat de materials disponibles, des de lones fins a vinils adhesius, ofereixen a les empreses i organitzacions una àmplia gamma d’opcions.

Et podem ajudar?

Contacta'ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats

Serveis destacats

Impressió digital

Per a tiratges curts i mitjans el nostre servei impressió digital, les nostres màquines a color i negre, ens permeten donar un gran servei i qualitat.

Gran format

Al nostre plòter podem imprimir sobre gairebé tota mena de materials, adhesius, etiquetes, encunyades, senyalització, vehicles, etc.

Disseny gràfic i maquetació

A través de les diferents eines digitals que disposem, crearem dissenys pensats per potenciar la imatge de marca de la teva empresa.

Marxandatge

Som distribuïdors dels principals importadors del sector, cosa que ens permet oferir des del bolígraf més barat fins al producte més sofisticat.

Enquadernació i acabats

Gran varietat d'acabats, tant d'enquadernació, tota mena de plegats, plastificats, encunyats i molt més.

Impressió offset

La impressió offset ofereix qualitat excepcional, colors vius i resultats professionals per assegurar la màxima qualitat.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats