Impressió Offset

Impressió Offset

El servei d’impressió offset és una pedra angular a Forum ED. Aquesta tecnologia utilitza plaques dʻalumini per transferir la tinta a un cilindre de goma i després a la superfície dʻimpressió, garantint una precisió i consistència excepcionals.

La impressió offset és ideal per a projectes d’alt volum, com ara catàlegs, fulletons i revistes, i es destaca per la reproducció de colors vívids i detalls nítids. La seva versatilitat i capacitat per imprimir en diversos substrats fan que sigui l’elecció preferida per a campanyes de màrqueting que busquen impressionar i captivar la seva audiència.

Et podem ajudar?

Contacta'ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats

Serveis destacats

Impressió digital

Per a tiratges curts i mitjans el nostre servei impressió digital, les nostres màquines a color i negre, ens permeten donar un gran servei i qualitat.

Gran format

Al nostre plòter podem imprimir sobre gairebé tota mena de materials, adhesius, etiquetes, encunyades, senyalització, vehicles, etc.

Disseny gràfic i maquetació

A través de les diferents eines digitals que disposem, crearem dissenys pensats per potenciar la imatge de marca de la teva empresa.

Marxandatge

Som distribuïdors dels principals importadors del sector, cosa que ens permet oferir des del bolígraf més barat fins al producte més sofisticat.

Enquadernació i acabats

Gran varietat d'acabats, tant d'enquadernació, tota mena de plegats, plastificats, encunyats i molt més.

Impressió offset

La impressió offset ofereix qualitat excepcional, colors vius i resultats professionals per assegurar la màxima qualitat.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats