Marxandatge

Marxandatge

Un altre dels serveis que oferim és el d’impressió de marxandatge. Des de samarretes personalitzades i tasses impreses fins a clauers únics i altres productes promocionals, tenir en compte aquests elements dins de l’estratègia de màrqueting d’una empresa, es converteix en una extensió tangible de la identitat de la marca.

La personalització d’aquests articles no només reforça el reconeixement de marca, sinó que també crea connexions emocionals amb els clients i els converteix en ambaixadors de la marca. Aquesta forma de publicitat física i tangible es tradueix en un màrqueting efectiu i durador que es manté a les mans i ments dels consumidors.

Et podem ajudar?

Contacta'ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats

Serveis destacats

Impressió digital

Per a tiratges curts i mitjans el nostre servei impressió digital, les nostres màquines a color i negre, ens permeten donar un gran servei i qualitat.

Gran format

Al nostre plòter podem imprimir sobre gairebé tota mena de materials, adhesius, etiquetes, encunyades, senyalització, vehicles, etc.

Disseny gràfic i maquetació

A través de les diferents eines digitals que disposem, crearem dissenys pensats per potenciar la imatge de marca de la teva empresa.

Marxandatge

Som distribuïdors dels principals importadors del sector, cosa que ens permet oferir des del bolígraf més barat fins al producte més sofisticat.

Enquadernació i acabats

Gran varietat d'acabats, tant d'enquadernació, tota mena de plegats, plastificats, encunyats i molt més.

Impressió offset

La impressió offset ofereix qualitat excepcional, colors vius i resultats professionals per assegurar la màxima qualitat.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats