Disseny gràfic i maquetació

Disseny gràfic i maquetació

Un bon ús del disseny gràfic combinat amb una atractiva maquetació són el secret de qualsevol estratègia de màrqueting amb èxit. És la creativitat i el disseny visual els que captiven l’audiència, transmeten el missatge de la marca i generen un impacte durador.

Som especialistes en disseny gràfic i maquetació, fusionant estil i funcionalitat per donar vida als vostres projectes. Amb una profunda passió per l’expressió visual, oferim solucions de disseny personalitzades que destaquen i comuniquen la vostra història. Des de la concepció fins a la materialització, ens comprometem a superar les expectatives amb cada detall meticulós. Descobreix com podem transformar les teves idees en un impacte visual durador.

Et podem ajudar?

Contacta'ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats

Serveis destacats

Impressió digital

Per a tiratges curts i mitjans el nostre servei impressió digital, les nostres màquines a color i negre, ens permeten donar un gran servei i qualitat.

Gran format

Al nostre plòter podem imprimir sobre gairebé tota mena de materials, adhesius, etiquetes, encunyades, senyalització, vehicles, etc.

Disseny gràfic i maquetació

A través de les diferents eines digitals que disposem, crearem dissenys pensats per potenciar la imatge de marca de la teva empresa.

Marxandatge

Som distribuïdors dels principals importadors del sector, cosa que ens permet oferir des del bolígraf més barat fins al producte més sofisticat.

Enquadernació i acabats

Gran varietat d'acabats, tant d'enquadernació, tota mena de plegats, plastificats, encunyats i molt més.

Impressió offset

La impressió offset ofereix qualitat excepcional, colors vius i resultats professionals per assegurar la màxima qualitat.

Formulari de Contacte

    Contacta amb nosaltres

    Som aquí per escoltar-te! Contacta’ns avui i estarem encantats de respondre les teves preguntes i necessitats